Μια γυναίκα βλέπει ένα άντρα να κλαίει στο αεροδρόμιο αφού χρειάστηκε να πετάξει ένα πακέτο

Το πακέτο σώθηκε 

 Τόσο ο Rico όσο και η Ivelise λυπήθηκαν τον άντρα. Δεν τους άρεσε που τον έβλεπαν έτσι. Εξαιτίας αυτού, η Ivelise αποφάσισε να δώσει στον Rico μια αποστολή πριν φύγει. Του ζήτησε να μάθει τι είχε μέσα το πακέτο. Ο Rico την είχε φέρει μόνος του στο αεροδρόμιο άρα θα μπορούσε να πάρει το πακέτο σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να ανακτήσει το πακέτο από το καλάθι των αχρήστων.

Περιέργεια 

Φυσικά, η Ivelise ήταν πολύ περίεργη για το περιεχόμενο του πακέτου. Μετά την προσγείωση, γρήγορα ενεργοποίησε το τηλέφωνο της για να μάθει αν ο Rico κατάφερε να πάρει το πακέτο. Όταν είδε ότι ο Rico της είχε στείλει μήνυμα, κατάλαβε τι είχε κάνει τον άντρα στο αεροδρόμιο τόσο δυστυχισμένο.

Ένα απογοητευτικό εύρημα 

Όταν ο Rico γύρισε σπίτι αφού άφησε την Ivelise στο αεροδρόμιο, άνοιξε γρήγορα το πακέτο. Ο Rico περίμενε να βρει κάτι ιδιαίτερο εξαιτίας της αναστάτωσης στο αεροδρόμιο. Το περιεχόμενο, παρόλα αυτά, ήταν απογοητευτικό, μια γυάλινη χιονόμπαλα. 

Vliegveld

Μια γυάλινη χιονόμπαλα 

Η γυάλινη χιονόμπαλα προκάλεσε απογοήτευση στην αρχή. Παρόλα αυτά, ο Rico ανακάλυψε σύντομα την συναισθηματική αξία πίσω της. Περιείχε δύο εικόνες. Η πρώτη ήταν με ένα μικρό κορίτσι και η άλλη με ένα μεγαλύτερο ζευγάρι. Και δεν ήταν μόνο αυτά. Η χιονόμπαλα έπαιζε το τραγούδι “Greensleeves”. Επίσης, η σφαίρα είχε χαραγμένες τις λέξεις “Σε αγαπάμε Katie. Μαμά και Μπαμπάς 01/25/16”. 

Vliegveld

Ο Rico και η Ivelise αποφάσισαν να δράσουν. Είστε περίεργοι να μάθετε τι συνέβη στην γυάλινη σφαίρα; Τότε, συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα.