Μια γυναίκα βλέπει ένα άντρα να κλαίει στο αεροδρόμιο αφού χρειάστηκε να πετάξει ένα πακέτο

Αναζήτηση του ιδιοκτήτη

Όταν η Ivelise επέστρεψε από το ταξίδι της, οι δυο τους ξεκίνησαν να ανακαλύψουν την ιστορία πίσω από την γυάλινη σφαίρα. Δεν είχαν στοιχεία.Παρόλα αυτά, δεν τα παράτησαν. Η χιονόμπαλα ήταν ξεκάθαρο ότι είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ιδιοκτήτη της. Παρόλα αυτά, η έρευνα ήταν πολύ δύσκολη καθώς δεν είχαν κανένα στοιχείο. 

Facebook

Η Ivelise αποφάσισε να ξεκινήσει την έρευνα της στο Facebook. Δεν είχε μεγάλες προσδοκίες επειδή η Ivelise δεν μπορούσε να φτάσει σε μεγάλο κοινό. Κοινοποίησε όλες τις λεπτομέρειες που γνώριζε για την γυάλινη χιονόμπαλα, αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα για αυτήν και τον Rico. Ούτως ή άλλως όλοι οι φίλοι τους ήταν κοινοί στο Facebook. Η Ivelise και ο Rico ήταν αποφασισμένοι αλλά δεν περίμεναν η αναζήτηση τους να γίνει viral. 

Vliegveld

Viral

Οι δύο του φαίνεται ότι είχαν υποτιμήσει την μαγεία του ίντερνετ. Η ανάρτηση έγινε viral και έφτασε να κοινοποιηθεί 48.000 φορές. Αν και ο αριθμός των κοινοποιήσεων όλο και αύξανε, δεν είχαν λάβει απάντηση από κάποιον που ήξερε την οικογένεια. Παρόλα αυτά βρήκαν ένα στοιχείο. Ένας υπάλληλος του “Things Remembered” απάντησε ότι πουλούσε γυάλινες χιονόμπαλες σαν αυτή στο μέρος που δούλευε. Η καρδιά της Ivelise άρχισε να χτυπάει πιο δυνατά.  

Ένα στοιχείο 

Με βάση αυτό το στοιχείο, μπόρεσαν να συνεχίσουν. Ο υπάλληλος του καταστήματος μπορεί να μην είχε καμία σχέση με αυτή την χιονόμπαλα αλλά ίσως μπορούσε να βοηθήσει. Αποφάσισε να στείλει λοιπόν μια φωτογραφία της χιονόμπαλας στα κεντρικά γραφεία. Τελικά, τα κεντρικά βρήκαν το όνομα του ατόμου  που είχε παραγγείλει την γυάλινη χιονόμπαλα. Λεγόταν Linda Modry. 

Διαβάστε την ιστορία πίσω από την γυάλινη χιονόμπαλα στην επόμενη σελίδα.