8 τρόποι για να απαλλαγείτε από όλες τις άσχημες μυρωδιές στην κουζίνα

kitchen

Εδώ είναι πώς να απαλλαγείτε από τις πιο φριχτές μυρωδιές στην κουζίνα σας

Μια κουζίνα θα αρχίσει να μυρίζει ιδιαίτερα το καλοκαίρι όταν έχει ζέστη έξω. Οι άσχημες μυρωδιές θα εμφανιστούν στην κουζίνα σας συχνά πριν ακόμα το συνειδητοποιήσετε. Από πού έρχονται όμως και πως μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές γρήγορα; Θα σας αναφέρουμε τις πιο συνηθισμένες άσχημες μυρωδιές της κουζίνας και θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να τις αντιμετωπίσετε.

Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές μας για τις πιο δυσάρεστες μυρωδιές στην κουζίνα σας.

1. Λεμόνια

Αν χρησιμοποιείτε λεμόνια όταν μαγειρεύετε ένα πιάτο, μην τα πετάξετε μόλις τελειώσετε! Κόψτε τα κομματάκια και χρησιμοποιείστε τα για να τρίψετε τον κάδο με τα σκουπίδια για να απομακρύνετε τις ενοχλητικές μυρωδιές. Μπορείτε επίσης να καταψύξετε φλούδες ;από λεμόνια με λίγο ξύδι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε μερικά καθαριστικά κυβάκια όταν αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε άσχημες μυρωδιές.

2. Ένα νέο σφουγγάρι

Το σφουγγάρι σας μπορεί να ευθύνεται για μια συγκεκριμένη μυρωδιά στην κουζίνα σας. Αποτελεί μαγνήτη για πολλά βακτήρια και μικροοργανισμούς. Η λύση: πετάξτε το σφουγγάρι και αγοράστε καινούριο. Θα πρέπει να αντικαθιστάτε το σφουγγάρι κάθε λίγες εβδομάδες.

3. Καθαρίστε τα μικρά υπολείμματα φαγητού

Τα μικρά πράγματα μπορούν να αρχίζουν να μυρίζουν πολύ άσχημα μετά από λίγο. Αναφερόμαστε στα μικρά υπολείμματα φαγητού που μένουν στο σιφόνι του νεροχύτη ή στο πλυντήριο πιάτων, φαγητό ή υγρό που έχει χυθεί κάπου, βρωμιά στο κάτω μέρος του κάδου και άλλα. Καθαρίστε τα ψίχουλα ή το φαγητό που έχει χυθεί αμέσως! Αυτό θα αποτρέψει τα παράσιτα από το έρθουν στο σπίτι σας.

Θέλετε να μάθετε τι άλλο μπορείτε να κάνετε ενάντια στις άσχημες μυρωδιές; Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα.

Σελίδα 1 από 2