Έχετε πιασμένο λαιμό; Αυτές οι 4 λύσεις μπορεί να σας βοηθήσουν

Σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να κάνετε τα συμπτώματα να εξαφανιστούν μόνοι σας

Όλοι έχουν πιασμένο λαιμό που και που. Συχνά, αυτό προκαλείται από κακή στάση του σώματος όταν κοιμάστε ή όταν δουλεύετε. Σε μερικές περιπτώσεις, παρόλα αυτά, ένας πιασμένος λαιμός μπορεί να οφείλεται σε μια σοβαρή ιατρική πάθηση. Για παράδειγμα, ένας πιασμένος λαιμός μπορεί να είναι σύμπτωμα μηνιγγίτιδας ή κήλης. Έχετε συνεχώς προβλήματα στον λαιμό; Τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας. Αν το πιάσιμο στον λαιμό σας οφείλεται σε απλά αίτια, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα μόνοι σας. Εδώ είναι πως μπορείτε να το κάνετε.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι σχετικά εύκολο να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα.

1. Ασκήσεις

Όταν ξυπνάτε το πρωί με πιασμένο λαιμό, υπάρχουν μερικές απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε να κάνετε τους μύες σας ευλύγιστους και ελαστικούς και πάλι. Κουνήστε το κεφάλι σας πάνω κάτω δέκα φορές ενώ κοιτάτε ευθεία. Στην συνέχεια κοιτάξτε πάνω από τον  αριστερό σας ώμο και μετά πάνω από τον δεξιό. Επαναλάβετε δέκα φορές. Στην συνέχεια, ακουμπήστε το αριστερό σας αυτί στον αριστερό σας ώμο και στην συνέχεια κάντε το ίδιο στην δεξιά πλευρά. Επαναλάβετε και εδώ δέκα φορές. Αυτές οι ασκήσεις θα κάνουν τους μύες και τις αρθρώσεις στον λαιμό σας να δουλέψουν. Σημαντικό: Δεν πρέπει να κάνετε απότομες και δυνατές κινήσεις. Εκτείνετε όσο μακριά μπορείτε αλλά όχι παραπάνω και κάντε τις ασκήσεις σε αργό τέμπο.

Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα για τέσσερις ακόμα συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον πιασμένο λαιμό.

Σελίδα 1 από 2