Ένα σαπούνι κάτω από τα σεντόνια σας πριν πάτε για ύπνο; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να το δοκιμάσετε

Ένα σαπούνι κάτω από τα σεντόνια σας; Εμείς θα το δοκιμάσουμε!

Ένας καλός ύπνος την νύχτα δεν είναι εύκολο για όλους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να κοιμηθούν το βράδυ και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μερικοί έχουν άγχος, άλλοι δεν μπορούν να βολευτούν ενώ άλλοι έχουν το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών. Όποιος και να είναι ο λόγος, το να μην μπορεί να κοιμηθεί κάποιος είναι πολύ ενοχλητικό και μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην καθημερινότητα μας.

Μερικές φορές, όλοι νοιώθουμε κουρασμένοι. Όταν αυτό είναι χρόνιο, αυτό μπορεί να είναι σύμπτωμα του συνδρόμου ανήσυχων ποδιών (RLS).

Σύνδρομο ανήσυχων ποδιών

Το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών ή RLS, είναι μια διαταραχή στον ύπνο η οποία χαρακτηρίζεται από μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να κινούμε τα πόδια μας. Συνήθως είναι χειρότερο το βράδυ και συμβαίνει όταν ένα άτομο θέλει να ξεκουραστεί. Το πρόβλημα μειώνεται όταν κινείται κάποιος, αλλά τα συμπτώματα εμφανίζονται ξανά μόλις σταματήσει η κίνηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεται αδύνατον να κοιμηθεί κάποιος.

Συνεχίστε την ανάγνωση στην επόμενη σελίδα για να μάθετε γιατί πρέπει να βάζετε μια μπάρα σαπούνι κάτω από τα σεντόνια σας.

Σελίδα 1 από 2