Οι 29 πιο παράξενες δικαστικές υποθέσεις στην ιστορία

Από τη μήνυση των μετεωρολόγων μέχρι τα ραντεβού: κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν λεφτά!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή τους – και τείνουν να καταλήγουν σε μερικές πολύ περίεργες ιδέες. Αυτοί είναι οι άνθρωποι πίσω από μερικές από τις πιο παράξενες αγωγές όλων των εποχών. Από συζύγους που μηνύουν τις γυναίκες τους επειδή είναι άσχημες μέχρι ανθρώπους που πηγαίνουν εταιρείες στα δικαστήρια για γελοία πράγματα, αυτές οι επιπόλαιες δίκες δείχνουν μέχρι πού φτάνουν οι άνθρωποι για να βγάλουν γρήγορα λεφτά ή απλώς να αποδείξουν κάτι.

Πάρτε το ποπ κορν. Δεν θα πιστέψετε τους ηλίθιους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι έχουν καταθέσει αγωγές όλα αυτά τα χρόνια. Τι λέτε για τον απαγωγέα που δικάστηκε επειδή άφησε έναν όμηρο να δραπετεύσει ή για τον κρατούμενο που έκανε αγωγή για 5 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά του από τις πράξεις του στη φυλακή;

Τι σκέφτονται;” Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις πιο εξωφρενικές και παράξενες αγωγές που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Όπως ο άνδρας που μήνυσε την Pepsi επειδή πίστευε ότι ο Χάρι Πότερ σε μια διαφήμιση της Pepsi θα έπρεπε να είναι μέρος της προώθησης πόντων της Pepsi. Όπως η γυναίκα που μήνυσε ένα τρομακτικό στοιχειωμένο σπίτι. Αυτά τα πράγματα πραγματικά δεν συμβαίνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν μηνύσεις για οτιδήποτε …… Και το πιο τρελό; Οι περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις λήφθηκαν πράγματι σοβαρά υπόψη στο δικαστήριο και κέρδισαν τεράστια χρηματικά ποσά!

Ας βουτήξουμε στον παράλογο κόσμο των επιπόλαιων αγωγών και ας προετοιμαστούμε για ένα νομικό γέλιο. Προειδοποίηση: αυτές οι υποθέσεις μπορεί να σας κάνουν να κουνήσετε το κεφάλι σας!